slider

Een team van gespecialiseerde monteurs.

Ook als het om zorgeloos rijplezier gaat doen wij een stapje extra.
slider

De monteurs van Imparts zijn net als u liefhebbers van klassieke auto's. Met een lichte voorkeur voor de Engelse merken, maar vooral met een grote voorkeur voor de klassieke autotechniek. Ze zijn dan ook dagelijks bezig met diverse revisie, onderhoud en reparatie werkzaamheden.

Van olie verversen en doorsmeren tot de revisie van een aandrijflijn en de wielophanging.

U kunt bij ons terecht voor gespecialiseerd onderhoud, de jaarlijkse APK, het afstellen van de carburateurs en de revisie van bijvoorbeeld een overdrive. Of voor het monteren van nieuwe banden, het balanceren van (spaak)wielen en het uitlijnen van uw auto. Onze monteurs staan klaar voor dat wat nodig is om het rijden met uw klassieke auto zo zorgeloos mogelijk te maken.

Paul, George, Wouter, Joost en Sven delen graag hun kennis en ervaring door het geven van technisch advies en handige tips. Kom langs wanneer het u uitkomt en maak kennis met ons team van monteurs en de schoonheid van de klassieke autotechniek.

Wilt u gaan deelnemen aan een Classic Car Rally of een professionele toerrit?

Alles wat er daarvoor nodig is kunnen wij verzorgen. Denk aan de  inbouw van bijvoorbeeld een rally trip-meterset, het plaatsen van een rollbar, speciale stoelen en extra verlichting. Wij hebben de technische kennis en kunde te zorgen voor uw veiligheid. Bel 026 442 99 37 en vraag naar Paul, onze Classic Car Rally-specialist. Een e-mail kan uiteraard ook.

 

George Berendsen

 

Wouter Schuak

 

Paul Neeskens

 

Sven Hengeveld

This is Sliced Diazo Plone Theme