Specialiteiten

Onze specialisaties dankzij 30 jaar ervaring
Restauratie van uw houten dashboard

Restauratie van uw houten dashboard

Nieuw fineer voor uw houten dashboard. Is het fineer van uw dashboard nier mee zo mooi ? Wij kunnen dit voor u restaureren. Vraag vrijblijvend een offerte aan. We hebben veel ervaring met de prachtige klassieke Engelse dashboarden van de Jaguar MK2, Jaguar XK120 en XK140. Maar elk houten dashboard kan gerestaureerd worden. Dus ook van een Daimler, Rolls Royce , Bentley , Riley , Lagonda , Jensen , Bristol en Alvis.

Restauratie van uw houten dashboard - Lees verder...

Verbeter de koeling van uw klassieker

Verbeter de koeling van uw klassieker

Wordt uw klassieker soms te heet. Wij kunnen het koelsysteem van uw oldtimer verbeteren. Met de montage van een elektrische koelventilator is dat mogelijk. Maar wij controleren ook de radiator, de thermostraat en de waterpomp. Vraag nu een offerte aan.

Verbeter de koeling van uw klassieker - Lees verder...

Brantz Tripmeter inbouwen in uw klassieker

Brantz Tripmeter inbouwen in uw klassieker

Wilt u met uw oldtimer meedoen aan Rally's en Ritten. Bij ons kunt u de beste tripmeters in laten bouwen en ijken. Vraag een offerte aan. Wij monteren Brantz , Terratrip en Monit apparatuur. Ook de BigDigit timer, kompas en stopwatch.

Brantz Tripmeter inbouwen in uw klassieker - Lees verder...

Goede stalling voor uw Oldtimer, zonder condens

Goede stalling voor uw Oldtimer, zonder condens

Met deze Cair-O-Port zorgt u extra goed voor uw Oldtimer. Dankzij dit eenvoudige maar zeer nuttige ventilatie systeem, voorkomt u dat er condens in, en op uw klassieker komt. Condens is water, dus kan dit roest en corrosie veroorzaken. Niet alleen op zichtbare plaatsen. Vraag ons naar onze ervaringen en om een goed advies. Deze cabine is in diverse maten leverbaar en eenvoudig op te zetten in uw garage.

Goede stalling voor uw Oldtimer, zonder condens - Lees verder...

This is Sliced Diazo Plone Theme